IetsTe44 - Live videogesprek met de kerstman en zijn elfjes
U bent hier: Entertainment > Kerstman > Live videogesprek met de kerstman en zijn elfjes

Live videogesprek met de kerstman en zijn elfjes

Er is nog onduidelijkheid over de mogelijkheden voor allerlei evenementen.  De kans dat iedereen gevaccineerd is voor het eind van het jaar lijkt erg klein.

Ietste44 wil het kerstfeest in 2020 uiteraard niet zo maar voorbij laten gaan en biedt de mogelijkheid om in plaats van huisbezoeken te videobellen met de echte kerstman !

Wij raden u aan, als u hiervan gebruik wilt maken, dit tijdig te reserveren om te voorkomen dat er geen plaats meer is.  Aangezien wij deze mogelijkheid digitaal aanbieden kan iedereen vanaf elke lokatie op de wereld hier gebruik van maken. 

Het gaat hier dus niet om standaard vooraf opgenomen video. U ziet de kerstman live en kunt dus ook echt met hem praten. Vanuit de werkkamer van de kerstman staat hij jong en oud te woord, zoals dat normaliter ook bij een echt fysiek huisbezoek gaat. Het grootste verschil is dat we niet fysiek aanwezig zijn en dus ook niet de kadootjes kunnen uitdelen. U weet vast een plaats waar u deze kunt verstoppen en waar wij in het gesprek naar kunnen verwijzen. Uiteraard vragen wij u vooraf door middel van formulieren die u van ons ontvangt per mail gegevens over de aanwezigen in te vullen, zoals we dat bij de gewone huisbezoeken ook altijd doen. De kerstman kan zich dan goed voorbereiden en kan hier dan tijdens het gesprek op inspelen en specifieke dingen vragen.

We zijn op dit moment nog bezig met het bouwen van het decor, waardoor we nu nog geen beeld hiervan kunnen laten zien. Uiteraard gaan we een prachtige setting neerzetten, met oog voor details. Wij creëren hierbij een echte hele mooie kerstsfeer!

Reserveren voor een videobel afspraak met de kerstman is al mogelijk! Reserveer wel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Onze kerstman is namelijk zeer gewild en is hij bij een internationale kerstmannen wedstrijd in Duitsland 2e geworden. Daarnaast heeft hij al jarenlang ervaring voor oa grote bedrijven in binnen en buitenland en diverse TV zenders.

Natuurlijk ook leuk om een dergelijk gesprek met de echte kerstman kado te doen aan familie, kennissen, buren of medewerkers van uw bedrijf!

Nadere informatie:

Wat heb ik nodig voor het videobellen met de kerstman 

Het enige wat U nodig heeft  is  is een telefoon of iPad met wifiverbinding in huis om videobellen mogelijk te maken. Via uw telefoon of bijvoorbeeld iPad is er dan contact met beeld en geluid en kan de sint en pieten met uw kind(eren) gezellig bijkletsen, zingen etc.

 

Hoe werkt het live videogesprek 

U ontvangt van ons per e-mail een link die u kunt aanklikken om op het aangegeven tijdstip te videobellen met de sint. U kunt deze code ook doorsturen naar vrienden, familie of kennissen zodat ook zij kunnen meekijken. Zelfs eventuele zieken kunnen dus erbij zijn en meekijken. 

 

Als u vragen heeft over onze mogelijkheden voor wat betreft Videobellen dan kunt u hierover uiteraard contact met ons opnemen. Ook als u wilt reserveren kunt u natuurlijk contact met ons opnemen,

Bij een eventuele boeking van een videobel moment met de kerstman leggen wij u natuurlijk nog even alles goed uit hoe het werkt.  Uiteraard zijn onze algemene voorwaarden op al onze boekingen van toepassing.

 

Tarieven Live videogesprek met de Kerstman voor particulieren

15 minuten € 37,50m
30 minuten € 69,-
45 minuten op aanvraag
60 minuten op aanvraag


Tarieven live videogesprek met de kerstman en zijn elfjes voor bedrijven op aanvraag.

 

Let op:

  • Prijspeil 2020
  • Prijzen inclusief 9% BTW
  • videobellen is mogelijk op verschillende dagen en tijden
  • de kerstman kunt u boeken voor de periode van 6 december tot en met 2e kerstdag 2020