IetsTe44 - Live videogesprek met de sint en zijn pieten
U bent hier: Entertainment > Sinterklaas > Live videogesprek met de sint en zijn pieten

Live videogesprek met de sint en zijn pieten

Er is nog onduidelijkheid over de mogelijkheden voor allerlei evenementen. Ook zijn er helaas enkele sinterklaasactiviteiten, zoals intochten komen te vervallen. De kans dat iedereen gevaccineerd is voor het eind van het jaar lijkt erg klein.

Ietste44 wil het sinterklaasfeest in 2020 uiteraard niet zo maar voorbij laten gaan!

Uiteraard geldt bij alle activiteiten van ietste44 dat gezondheid voorop staat en dat wij ons houden aan de op dat moment geldende RIVM richtlijnen. We vragen ook aan u om de regels tijdens een bezoek te respecteren. Dit doen we voor uw en onze gezondheid. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe de richtlijnen er in de sinterklaasperiode uit zullen gaan zien. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat sinterklaas en zijn pieten geen fysieke bezoeken mogen brengen en kinderen het dus dit jaar ook zonder sinterklaas zouden moeten doen.

Wij vinden dat dat niet kan en bieden daarom  de mogelijkheid om middels een live videogesprek toch een 'huisbezoek' mogelijk te maken! Wij raden u aan dit tijdig te reserveren om te voorkomen dat er geen plaats meer is.  Aangezien wij deze mogelijkheid digitaal aanbieden kan iedereen vanaf elke lokatie op de wereld hier gebruik van maken.

Het gaat hier dus niet om standaard vooraf opgenomen video. U ziet sint en zijn pieten live en kunt dus echt met ze praten. Vanuit zijn kasteel zal de sint en zijn piet(en) ieder kind toespreken, zoals dat normaliter ook bij een echt fysiek huisbezoek gaat. Het grootste verschil is dat we niet fysiek aanwezig zijn en dus ook niet de kadootjes en het snoepgoed kunnen uitdelen. U weet vast een plaats waar u deze kunt verstoppen en waar wij aan het eind van het gesprek naar kunnen verwijzen. Uiteraard vragen wij u vooraf door middel van formulieren, die u van ons ontvangt per mail, gegevens over uw kind(eren) in te vullen, zoals we dat bij de gewone huisbezoeken ook altijd doen. De sint kan zich dan goed voorbereiden en kan hier dan tijdens het gesprek op inspelen en specifieke dingen vragen en de kinderen complimenteren. Uiteraard worden de gegevens alleen gebruikt voor het gesprek dat u inplant. de gegevens worden daarna verwijderd (dit ook conform onze privacy regels).

We zijn op dit moment nog bezig met het bouwen van het decor, waardoor we nu nog geen beeld hiervan kunnen laten zien. Uiteraard gaan we een prachtige setting neerzetten, met oog voor details. U en de kinderen zullen sinterklaas vanuit zijn werkkamer , versiert met pakjes kadootjes, strooigoed en vele andere decorstukken gaan zien en horen.

Opname

Ieder videobelgesprek wordt opgenomen en uiterlijk 3 dagen na het gesprek naar u digitaal doorgestuurd. U kunt daarna dus nog genieten van de leuke momenten en heeft dus een blijvende herinnering aan dit bijzonder jaar. Uiteraard worden de videobeelden door ons verder niet gebruikt en worden deze, nadat wij ze naar de klant verzonden hebben, verwijderd.

Reserveren

Reserveren voor een videobel afspraak met de sint is al mogelijk! Reserveer wel tijdig om teleurstelling te voorkomen.

 

Nadere informatie:

Wat heb ik nodig voor het videogesprek met sint en zijn pieten

Het enige wat U nodig heeft  is  is een telefoon, pc, laptop of iPad met een internet of wifiverbinding en een microfoon en webcam. Via uw telefoon of bijvoorbeeld iPad is er dan contact met beeld en geluid en kan de sint en pieten met uw kind(eren) gezellig bijkletsen, zingen etc.

 

Hoe werkt het videogesprek 

U ontvangt van ons per e-mail een link die u kunt aanklikken om op het aangegeven tijdstip het videogesprek met de sint te starten. U kunt deze code ook doorsturen naar vrienden, familie of kennissen zodat ook zij kunnen meekijken. Zelfs eventuele zieken kunnen dus erbij zijn en meekijken. 

 

Als u vragen heeft over onze mogelijkheden voor wat betreft Videobellen dan kunt u hierover uiteraard contact met ons opnemen. Ook als u wilt reserveren kunt u natuurlijk contact met ons opnemen,

Bij een eventuele boeking van een videobel moment met de sint leggen wij u natuurlijk nog even alles goed uit hoe het werkt.  Uiteraard zijn onze algemene voorwaarden op al onze boekingen van toepassing.

 

Tarieven Live Videogesprek met Sint en Piet particulieren

15 minuten € 35,-
30 minuten € 67,-
45 minuten € 80,-
60 minuten € 99,-

 

Tarieven Live Videogesprek met Sint en Piet voor bedrijven

Voor bedrijven gelden andere tarieven en hebben wij ook mogelijkheden om bijvoorbeeld het bedrijfslogo in beeld te brengen en de achtergrond aan te passen aan bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf.
 

 

Let op:

  • Prijspeil 2020
  • Prijzen inclusief 9% BTW
  • Videobellen is mogelijk op verschillende dagen en tijden
  • U ontvangt uiterlijk 3 dagen na het videobellen een videobestand van het gesprek per mail van ons. De bestanden worden vervolgens bij ons gewist.
  • Wij kunnen op aanvraag en tegen meerprijs ook strooigoed en/of kadootjes in de regio Helmond/Eindhoven laten bezorgen tijdens het videobellen. De pieten komen dan niet binnen maar zullen wel voldoende aandacht trekken.
  • Videogesprekken zijn mogelijk tussen 14 november en 5 december 2020 op de nog beschikbare dagen en tijden