IetsTe44 - Bedrijfsfeest
U bent hier: Eventorganisatie > Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Wij kunnen uw bedrijfsfeest organiseren. Dit kunnen kleine feesten zijn voor kleine bedrijven, maar uiteraard kunnen wij ook grote bedrijfsfeesten voor u organiseren. 

Wij onderscheiden hierbij grofweg een drietal fasen in het proces. Deze worden voorafgegaan door een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we graag  de gang van zaken toelichten.

 

Voorbereiding

Op basis van een eerste vrijblijvend oriënterend gesprek gaan wij aan de slag voor U. Wij zorgen voor een voorstel voor de totale invulling (of indien gewenst slechts enkele onderdelen) van uw feest. Dit voorstel bespreken we en kan aanleiding zijn om zaken nog aan te vullen of aan te passen en opnieuw voor te leggen. Het is immers uw feest! Wij kijken waar en op welke wijze we zo voordelig mogelijk invulling kunnen geven aan uw feest, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.  

Punten die in ieder geval besproken worden zijn:

  • locatie van het feest
  • wensen met betrekking tot  eten en drinken
  • wensen met betrekking tot de gewenste sfeer/inrichting
  • wensen met betrekking tot entertainment
  • overige specifieke wensen en eisen
  • voorwaarden vanuit de opdrachtgever
  • het budget

 

Uitvoering

Indien er akkoord is over het plan gaan wij verder met de verdere voorbereiding en uitvoering van het bedrijfsfeest. Wij zullen u hierbij (indien u wenst) volledig ontzorgen. Wij zorgen voor alle benodigdheden inclusief eventueel personeel. Natuurlijk zorgen we er na afloop ook voor dat alles weer binnen de afgesproken tijd netjes wordt opgeruimd/opgeleverd.

 

Evaluatie

Na het bedrijfsfeest plannen we graag een overleg in om het bedrijfsfeest  en onze diensten te evalueren.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.