IetsTe44 - Bedrijfsbezoek Sinterklaas
U bent hier: Entertainment > Sinterklaas > Bedrijfsbezoek Sinterklaas

Bedrijfsbezoek Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen een bezoek brengen aan uw bedrijf. Uiteraard willen wij graag meedenken over de mogelijkheden en het (voor)programma. U geeft uw wensen aan en wij zullen daarna u een voorstel doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op uw bedrijf alleen pieten te laten komen.

Wij hebben tevens de mogelijkheid voor het huren van een geluidinstallatie. Daarnaast hebben wij een Piet die glittertattoos kan zetten en is het mogelijk  popcorn en/of suiker pieten in te huren.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef in uw aanvraag  in ieder geval aan hoeveel Pieten uw bedrijf moeten bezoeken, hoelang het bezoek moet duren, met of zonder geluidinstallatie en bijvoorbeeld of wij het strooigoed en/of eventueel de kadootjes moeten verzorgen. Uiteraard is de datum en het tijdstip en de lokatie van het bezoek ook belangrijk om in uw aanvraag te vermelden. Het is natuurlijk ook mogelijke dat wij een keer geheel vrijblijvend bij u langs komen om een en ander door te spreken, waarna wij een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

Tarieven Sint en 2 Pieten

30 minuten€ 110,-
45 minuten€ 160,-
60 minuten€ 207,-
90 minuten€ 295,-
Eventueel langer kan in overlegn.o.t.k.

Let

Tarieven  2 Pieten

U kunt er ook voor kiezen om alleen Pieten in te huren.

20 minuten€ 58,-
30 minuten€ 84,-
45 minuten€ 99,-
60 minuten€ 128,-

Let op:

  • Prijzen zijn inclusief 2 Pieten en exclusief.
  • Extra piet per 30 minuten : € 35,-
  • Prijspeil 2020
  • Prijzen inclusief 9% BTW
  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze diensten