IetsTe44 - Eventcatering
U bent hier: Eventcatering > Eventcatering

Eventcatering

“Iets te happuh” is een onderdeel van ietste44 op het gebied van eventcatering. Wij doen dit voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Wij maken gebruik van onze unieke foodbike, onze foodcaravan en/of een oude loopkar.Wij zijn inzetbaar op (food)festivals, jaarmarkten, evenementen, maar ook bedrijfsfeesten of zelfs buurt- en trouwfeesten.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor duitse specialiteiten zoals heerlijke broodjes braadworst, curryworst, bockworst, knakworst. Allen uiteraard met heerlijk garnituur en sauzen.

Maar ook voor bijvoorbeeld friet, wafels en suikerspinnen kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Uiteraard kunnen wij ook andere producten leveren en serveren.

“Iets te happuh” heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Naast kwaliteit en hygiëne zijn onze kernwoorden: scherpe prijzen, service- en klantgerichtheid.

Wij vinden het erg belangrijk dat U tevreden bent. U heeft immers iets te vieren!  Daarom doen wij alleen de dingen waar we echt goed in zijn!Uiteraard zijn wij HACCP gecertificeerd en volgen wij strikt de Hygiënecode.

Meer informatie

Heeft u vragen over bijvoorbeeld  onze foodbike of over onze producten, of wilt u dat we aanwezig zijn bij uw evenement, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch maar natuurlijk ook via onderstaand formulier. Wij zullen zo snel mogelijk hierop reageren.