IetsTe44 - Privacy statement
U bent hier: Voorwaarden en beleid > Privacy statement

Privacy statement

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Ietste44 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Natuurlijk houden wij ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van ietste44. U dient zich ervan bewust te zijn dat ietste44 niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.  Wij  zullen uw gegevens nooit verspreiden via internet of op een andere wijze beschikbaar stellen aan derden.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. We zullen hooguit uw mailadres gebruiken voor een mogelijke mailing met betrekking tot het product of de dienst die u bij ietste44 heeft afgenomen.

Beoordelingen en reacties
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die u zelf plaatst op bijvoorbeeld onze facebookpagina's. Daarom adviseren wij u hier niet uw volledige gegevens te vermelden, maar slechts uw naam en hetgeen u over ietste44 of onze producten of diensten wilt vertellen.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie/beeldmateriaal voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. U kunt hiervoor een email sturen naar info@ietste44.com.

Bewaartermijn
ietste44 bewaart uw gegevens niet langer dan voor een juiste en correcte afhandeling van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt noodzakelijk is. U heeft als consument ten alle tijde recht op inzage, wijziging en verwijdering van deze gegevens.

Uw e mail adres bewaren wij wel om u af en toe op de hoogte te brengen van onze diensten en of producten. Ook hiervoor geldt dat u ons kunt benaderen om ons te vragen voor deze gevallen uw e-mailadres niet te gebruiken. Uiteraard zullen wij uw e mailgegevens dan ook verwijderen uit onze gegevens.

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om u als consument betere service te kunnen verlenen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Laatste Update
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12 februari 2021.