Enkele reacies van onze bezoeken afgelopen jaren:

2015:

Fam Peters:

“Dit is gewoon de echte Sint en pieten. Onze kinderen waren blij verrast en zelfs de volwassenen waren onder de indruk. Op deze manier volgend jaar weer.”

Fam de Laat:

“Mijn kinderen hebben enorm genoten van de sint en zijn pieten. Mooie kostuums, genoeg tijd voor de kinderen apart en mooi op tijd.”

 

Fam vd Putten:

“We hebben allemaal genoten van de sinterklaas en de zwarte pieten. Ze nemen ook de tijd voor ieder kind. En de sinterklaas heeft ook humor is ook wel leuk”.

Fam van Santvoort:

“Twee zwarte pieten op bezoek gehad. Het was zeer leuk. De zwarte pieten waren er echt voor de kinderen, het heeft onze pakjes avond echt gemaakt.”

De Kleine Kapitein:

“Een topbezoek gehad van Sinterklaas en zijn pieten! Een professionele club mensen met een mooie, verzorgde uitstraling. Top! “

 

Fam Heuts:

“wilde toch laten weten dat we een heeeel leuk bezoek hebben gehad van jullie Sint en Piet. Voor herhaling vatbaar en heb ik al aan menigeen verkondigd !”

De Toverhoed:

“Sinterklaas en zijn twee pieten zijn op bezoek geweest bij ons in de peuterspeelzaal. Het was een gezellige middag en sinterklaas had voor elk kind aandacht en een woordje. De kinderen, hun ouders en wij als leidsters hebben genoten.”

 

Fam Van Nimwegen:

“Zelfs het heel bange 2-jarige kleintje durfde uiteindelijk de Sint een handje te geven en zowaar ook nog een high 5.

 

Firma Kanters:

“Zowel Sinterklaas als de Zwarte Pieten gaan op een leuke manier met de kinderen om, er wordt ingespeeld op persoonlijke situaties en rekening gehouden met vooraf aangegeven wensen.Prima bezoek, ga zo door!”

Fam Van Zoelen:

“Wij hebben weer genoten van het bezoek. Graag zou ik jullie weer vast willen leggen.”

Fam Groot Jebbink:

Het was opnieuw genieten met het bezoek van Sinterklaas. Dachten we dat het vorig jaar niet beter kon, dit jaar was het overweldigend. De verschillende pieten en het verhaal van Sint. En dat allemaal nog tussendoor, want we waren niet zo vroeg op jullie te vragen voor een bezoek. Werkelijk TOP!

 

2014:

Fam van Nimwegen:

“Het was een groot feest voor zowel jong als oud”

Fam Neervens:

“Het bezoek van de sint met zijn pieten is voor iedereen heel leuk geweest en zolang het geloof bij de kinderen er nog is, zeker voor herhaling vatbaar. Sint is zeer geloofwaardig en ook de pieten zijn geweldig.”

Fam Groot Jebbink:

“Het bezoek was voortreffelijk, niet alleen de kinderen maar ook opa en de oma’s, papa en mama en de ooms en tantes hebben genoten. Met de toegestuurde info over de kinderen was het ook heel persoonlijk. Een bezoek om nooit te vergeten. De kosten meer dan waard. En ook dank voor de flexibiliteit in het plannen van het bezoek. TOP!”

Fam Waterschoot:

“Via google deze sint gevonden. een geweldige uitstraling van sint en piet. De kleinkinderen hadden de blosjes op de wangen. Ook leuk voor opa en oma.”

Firma Kanters:

“Wij verbazen ons elk jaar weer hoe “echt” de Sinterklaas en zijn Pieten eruit zien! Daar is duidelijk aandacht aan besteed. Sint praat zelfs zoals de Sinterklaas op TV en heeft humor”.

OBS De Kleine Kapitein:

“We hebben een werkelijk sprookjesachtig bezoek mogen ervaren van de Sint en zijn Pieten. Je zou bijna weer gaan geloven!!!!”

Schneider Electric:

“De sinterklaasviering was een groot succes. Het voorprogramma met de 5
zwarte pieten had niemand verwacht en waren de mensen erg enthousiast over,
vooral de geweldige sinterklaas die o zo goed met de kinderen over weg kon
wordt nog steeds over gesproken. Al met al een geweldige dag die ook zeker aan
te raden is. “

Van Veghel:

“We hebben volop genoten van het bezoek van de Sint en Pieten. De Sint werd vergezeld van 3 pieten. De slaappiet met de mooie sloffen, heeft de meeste indruk op de kinderen gemaakt…die viel zo maar in slaap….dat kan toch niet?!? Vanuit ons zeker voor herhaling vatbaar en we hopen dat de Sint ons huisje volgend jaar niet voorbijrijd!”

H. Somers:

“In december kijken wij uit naar het bezoek van Sint en zijn Pieten. Telkens weer een gezellig moment met leuke verrassende momenten en verbaasde gezichten van de kinderen. Een bezoek met telkens een ander script, kortom een bezoek om te koesteren.”

Beterbaan:

“we hebben genoten van jullie diensten. We waren gecharmeerd van de kostuums, voorkomen en taalgebruik van de pieten en sint. We willen zeker volgend jaar weer gebruik maken van ietste44.”

Fam vd Velden:

“Wij hebben meerdere malen zwarte Pieten ingehuurd op 5 december.. Opvallend detail: deze Pieten zagen er heel professioneel uit .. Tevens speelde ze heel goed in op de kindjes .het bezoek van deze Pieten . Was beste die we tot op heden ingehuurd hebben .. Volgend jaar weer .. Moest in het begin alleen even wennen dat alleen mail contact mogelijk was.. Doch alle vragen zijn direct beantwoord en alle vragen nagekomen..”

Dierdonkschool:

De kinderen waren zeer onder de indruk van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. We hebben een gezellige ochtend gehad met zijn allen. “

2012:

Firma Kanters Lieshout
“Namens iedereen kan ik wel vertellen dat wij een heerlijke feestje hebben gehad, en iedereen heeft ontzettend genoten, mede dankzij jullie. De manier waarop jullie gekleed gingen was perfect en wij

waren zeer tevreden over jullie optreden.  Bedankt namens ons allen.”

“Over het algemeen heb ik een heel goede indruk gekregen van uw team en alles (zowel de kleding, attributen en het spel)  was in de puntjes verzorgd. Het boek van sinterklaas was indrukwekkend..”

Isobouw Someren
“Namens het complete bedrijf inclusief directie en collega’s hartstikke bedankt voor jullie leuke verschijning.Iedereen heeft er erg van genoten. De Sint kreeg ook heel veel complimenten voor zijn geweldige optreden. Die rol van

Sint past hem helemaal.”

Familie Hanje
“Wij hebben genoten van uw bezoek. Dank voor het prettige moment en de aandacht aan de kinderen.”

Familie Beijer
“We hebben genoten van jullie professionele performance. De kinderen als ook de ouders waren onder de indruk.”

Fam Unterberg
“Sint en Pieten waren super! Erg leuk gespeeld en hele mooie pakken! Iedereen gaf aan dat ze jullie erg goed vonden, en kinderen waren onder de indruk!”

Fam van Rossum
“Wij willen jullie bedanken voor het leuke huisbezoek.  Jullie hebben het heel leuk gedaan gisteren,en namen ook echt de tijd voor mijn zoontje.
Ik zal jullie echt aanraden om te boeken.   Jullie waren in een woord GEWELDIG”

Fam Jacobs
“Het was een zeer geslaagsd sinterklaas bezoek. Zag er professioneel uit. Prijs kwalitieit is  erg goed. Men speelde goed in op de kinderen, goed en makkelijk taalgebruik. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Sint en pieten bedankt voor de zeer leuke en gezellige pakjesavond!”

AGP software Veghel
“Ook dit jaar kwam de Sint weer een bezoekje brengen aan de kinderen van onze collega’s. Hij heet iedereen van harte welkom en voor elk kind ruim te tijd. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook was hij voor iedereen goed verstaanbaar zodat het voor iedereen heel leuk was. Volgend jaar voor herhaling vatbaar!”

KOAT Someren
“Het was voor ons bedrijf de allereerste Sinterklaasmiddag die ontzettend gezellig was met erg veel blije kinderen en dit gaan we volgend jaar zeker weer doen.”

Wijkvereniging Brouwhuis
Op een redelijk korte termijn deze professionele sint met pieten kunnen regelen.  Alles gaat volgens afspraak. Ook ik als organisator heb iets gekregen van sinterklaas wat ik totaal niet verwachten dank daar voor. En 1 ding ben ik zeker ik boek hem weer voor volgend jaar.”

Familie Schreur Duymelink
Wat een geweldig bezoek bracht Sint met 3 pieten bij ons op 3 december 2011 in Helmond. Het overtrof echt al onze verwachtingen. En wat zagen de Sint en zijn Pieten er schitterend uit! We zaten echt in de wondere wereld van Sint, waar Sint alles onder controle had en een heerlijke rust uitstraalde. Gemoedelijk, humorvol en gezellig. Sint en zijn Pieten waren goed op elkaar ingespeeld en getuigen van aantoonbare ervaring om aansluiting te vinden in de beleefwereld van kinderen. Sint is goed voorbereid en weet echt alles, want het staat goed gedocumenteerd in het grote boek. Het liefst willen we ons bezoek voor volgend jaar NU al vastleggen! Onze welgemeende complimenten, familie Schreur-Duymelink Helmond”

Familie Oosterveen
“Een heerlijk avondje was het, de spanning vooraf was bijna teveel, maar Sint en de pieten wisten het heel open en ontspannen te houden. De feilloze vertolking van -Sinterklaas Kapoentje- door de jongste telg van onze familie was prachtig. Als klap op de vuurpijl de foto in het ED de volgende ochtend, met daarna veel reacties  van familie en bekenden. Chapeau voor ietste44!”

Fam Oomen
Het is sowieso al spannend en een feest als de Sint en Piet langskomen maar als ze dan ook echt aankloppen dan wordt het wel heel erg leuk. Wij hebben enorm genoten en de Sint wist precies hoe hij om moest gaan met 2 deugnieten van 3 en 5. Wij hebben een enorm leuke middag gehad! Bedankt Sint & Piet, tot volgend jaar.”

Fam de Koning
“Sinterklaas en zwarte Piet van Ietste44 hebben onze Sinterklaasviering dit jaar helemaal top en onvergetelijk gemaakt, niet alleen voor de kids, ook de volwassenen hebben er van genoten! S&P zagen er op en top verzorgd uit. Dankjewel!! Volgend jaar komen we zeker weer terug”

DECAPO Stainless bv
“Geweldige sinterklaas die perfect in zijn rol zit en blijft, ook wanneer het buiten de ‘act’ om is. Tevens geen ‘nep’-sinterklaas. Wordt duidelijk erg veel aandacht besteedt aan het uiterlijk vertoon. Ziet er erg goed uit. Een aanrader !!”

Fam Stultiens
“De sinterklaas was heel goed en nam echt de tijd voor het bezoek. Sint deed het leuk naar de kinderen toe en was vriendelijk en goed gekleed. Aanrader! “

Fam Linders Helmond
Het zou leuker zijn geweest als Sinterklaas de kleintjes op schoot had genomen en de pieten wat meer vertelden. Jullie waren 15-20 min te laat, was op zich niet erg maar volgende keer graag eventjes laten weten. Verder vonden we het erg leuk en gezellig.”

 

Terug naar Sinterklaas pagina algemeen