Koopovereenkomst
Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een orderbevestiging; zodra u deze heeft ontvangen is de koopovereenkomst tot stand gekomen.

Geld terug

Indien u niet tevreden bent met het artikel krijgt u van ons een tegoed bon voor de waarde van het door u gekochte artikel.
Betaling
U dient bij ons vooraf per bank te betalen, dit kan middels overboeking of middels het zeer veilige Ideal. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overboeking! Mocht uw betaling niet binnen 8 dagen bij ons binnen zijn dan vervalt uw bestelling automatisch en dient u eventueel een nieuwe bestelling te plaatsen.

Verzendkosten
Per bestelling berekenen wij in Nederland éénmalig € 6,95 verpakkings- en verzendkosten ongeacht het aantal artikelen. Voor Belgie is dit € 11,25.

Retouneren en klachten
Bent u niet tevreden over een produkt of is de maat niet goed, dan meld u dit binnen 2 dagen aan info@ietste44.com met de reden. Verzend binnen 14 dagen uw pakket voldoende gefrankeerd terug anders wordt uw pakket geweigerd. De verzendkosten van retourzendingen zijn voor de klant, mocht er door ons een fout zijn gemaakt zijn deze kosten voor ietste44.com.
Gedragen kleding, panty’s en kleding of artikelen met schminksporen worden niet vergoed. Ietste44.com behoudt zich ten alle tijde het recht voor een order te weigeren of niet te leveren indien er sprake is van programmeer- en of drukfouten.